Antena Căutare

Iubea o femeie transgender și și-a asumat acest lucru. La scurt timp s-a sinucis. „Dacă îți place o femeie trans și ești negru, străzile vor încerca să te omoare

Un bărbat în vârstă de 20 de ani s-a sinucis după ce a fost agresat pentru că se întâlnește cu o femeie transgender. Bărbatul și-a asumat relația printr-un live pe Facebook care a strâns peste 15.000 de vizualizări.

Un bărbat în vârstă de 20 de ani s-a sinucis după ce a fost agresat pentru că se întâlnește cu o femeie transgender. Bărbatul și-a asumat relația printr-un live pe Facebook care a strâns peste 15.000 de vizualizări.

Maurice Willoughby, alias Reese, a avut o relație cu o femeie transgender, iar acest fapt a dorit să îl facă public. Însă nu a știu că gestul său îl va costa viața.

Live-u bărbatului a devenit viral, tot mai multe persoane au reacționat atât în mediul online cât și în viața de zi cu zi. Bărbatul a fost agresat verbal de mai multe ori pe stradă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Reese se întâlnea cu o femeie transgender pe nume Faith, nu este clar de când cei doi au început să se cunoască, însă acesta avea tatuat numele iubitei pe față.

„El a fost luat în batjocoră tot timpul. De unde suntem, dacă îți place o femeie trans și ești negru, străzile vor vorbi despre tine, te vor agresa, chiar vor încerca să te omoare. Avea de-a face cu multe.” , a declarat un apropiat al tânărului.

Femeile transgender de culoare se confruntă adesea cu violența, au o speranță medie de viață de doar 35 de ani.

„Puteți spune orice despre credință, chiar nu-mi pasă dacă nu este pasabilă, nu-mi pasă dacă nu a fost născută o femeie, este o femeie pentru mine și îmi plac defectele, dacă ați fi auzit povestea ei...este motivantă ... Sunt fericit.” , a postat victima pe Facebook.

Opozantul rus Aleksei Navalnîi, eliberat după 30 de zile de detenţie... Americanul Paul Whelan, acuzat de spionaj în Rusia, afirmă că a fost rănit în închisoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x