Antena Căutare

Iubirea nu ține cont de înălțime! Cel mai scund cuplu din lume s-a logodit. Cum arată dragostea de la 88 de centimetri

Cel mai scund cuplu din lume, în care cei doi parteneri măsoară împreună 1,77 metri, s-a logodit, săptămâna trecută, în Brazilia, după câțiva ani de relație.

Cel mai scund cuplu din lume, în care cei doi parteneri măsoară împreună 1,77 metri, s-a logodit, săptămâna trecută, în Brazilia, după câțiva ani de relație.

Paulo Gabriel da Silva Barros, în vârstă de 30 de ani, care are 88 de centimetri înălțime, a cerut-o de nevastă pe Katyucia Hoshino, de 27 de ani și 89 de centimetri, la un restaurant de sushi din Itupeva, orașul în care cei doi locuiesc, în sud-estul Braziliei.

După ce s-a asigurat că Paulo nu glumește, Katyucia a acceptat propunerea, spre bucuria prietenilor cuplului care au asistat la eveniment, scrie agerpres.ro.

Cei doi au declarat că le surâde ideea ca în viitor să aibă un copil, chiar dacă ar putea fi dificil pentru Katyucia să ducă la capăt o sarcină ținând cont de dimensiunile sale.

Cei doi tineri mai speră ca după ce își vor oficializa relația, să devină cel mai scund cuplu din lume. În prezent, acest titlu aparține altui cuplu din Brazilia, Douglas Maistre Breger da Silva, de 46 de ani, și Claudia Pereira Rocha, de 43 de ani. Cei doi măsoară, împreună, 1,80 metri și s-au căsătorit în urmă cu 18 ani.

Jurnalistul Stuart Ramsay continuă să susțină veridicitatea reportajului despre arme: "În imaginea de la hotel apar... Imagini dramatice în Madeira. MAE atenționează toți turiștii români! Peste 1.000 de persoane au fost evacuate și alte tr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x