Căutare Live

Jair Bolsonaro recunoaşte că şi-a pierdut temporar memoria după ce a căzut

Preşedintele brazilian Jair Bolsonaro a recunoscut, într-un interviu acordat postului de televiziune Band, că şi-a pierdut temporar memoria în urma unei căzături la reşedinţa oficială de la Brasilia, relatează AFP.

”La un moment dat, mi-am pierdut în parte memoria. A doua zi, în această (marţi) dimineaţa, am reuşit să recuperez multe lucruri, iar în prezent îmi este bine. Dar nu ştiam, de exemplu, ce am făcut ieri”, a declarat preşedintele.

Bolsonaro a acordat acest interviu după ce a fost externat de la spital, unde a petrecut noaptea de luni spre marţi.

”Preşedintele Jair Bolsonaro a fost reexaminat de echipa medicală şi a fost autorizat să plece, cu condiţia să se odihnească la Palatul Alvorada", reşedinţa prezidenţială oficială, a anunţat serviciul de comunicare al preşedinţiei.

Şeful statului, în vârstă de 64 de ani, s-a lovit la cap după ce a alunecat, luni seara, în sala de baie a palatului şi ”a fost supus unei tomografii craniene care nu a detectat nicio modificare”, potrivit aceleiaşi surse.

Jair Bolsonaro, care a preluat funcţia la 1 ianuarie, a fost înjunghiat în abdomen în campania electorală, în septembrie 2018. El a fost supus ulterior unui număr de patru operaţii, ultima în septembrie 2019.

Întrebat despre starea sa, el a răspuns că este ”stabil”, fără să nege că este nevoit să trăiască cu ”consecinţele” acestui atac.

”Te adaptezi acestei noi realităţi. Această lovitură de cuţit împreună cu îmbătrânirea sunt un cocteil periculos”, a recunoscut preşedintele în interviu acordat Band.

Echipa medicală a preşdinţiei a efectuat de curând o biopsie fostului militar şi a exclus orice suspiciune cu privire la un cancer de piele.

Sursa : news.ro

VIDEO - Privește și vei plânge! Mirele paralizat "s-a ridicat" în noaptea nunții și a dansat alături de aleasa... Cel puţin 15 răniţi în Siberia, în urma răsturnării la aterizare a unui elicopter de tip Mi-8...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri