Antena Căutare

Un melc a dat peste cap circulația trenurilor, în Japonia! Mii de pasageri au fost afectați de întârzieri

Un melc fără cochilie a provocat, luna trecută, o pană de curent care a dus la un haos feroviar în Japonia, zeci de trenuri fiind oprite şi 12.000 de pasageri fiind afectaţi de întârzieri, relatează AFP.

La 30 mai, s-a oprit curentul pe mai multe linii din sudul Japoniei, operate de Kyushu Railway Company (JR Kyushu).

Compania a fost nevoită să anuleze 26 de trenuri şi multe altele au înregistrat întârzieri, ceea ce a dus la haos în reţeaua feroviară celebră pentru eficienţa sa şi pentru punctualitate.

JR Kyushu a anunţat că a găsit vinovatul pentru pana de curent, acesta fiind un limax care a intrat într-un panou electric din apropierea şinelor.

“Am cercetat aparatul responsabil pentru pana de curent. Iniţial am crezut că a fost o altă problemă, dar de fapt era un limax mort”, a declarat un purtător de cuvânt al companiei.

Incidentul de la sfârşitul lunii trecute este unul rar. “Se întâmplă deseori ca trenurile să lovească căprioare, dar niciodată n-am mai avut incidente legate de melci”, a precizat purtătorul de cuvânt.

JR Kyushu a verificat toate panourile electrice din zonă pentru a evita un nou incident.

Sursa : news.ro

Un fost fotbalist s-a sinucis, la doar 44 de ani! Bărbatul era copleșit de problemele de sănătate care îl măcinau... Peste 200.000 de cehi au ieşit în stradă pentru a cere demisia premierului Andrej Babis - VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x