Antena Căutare

Jason David Frank, actorul din „Power Rangers” a murit la 49 de ani. Apropiații spun că s-a sinucis

Jason David Frank, care a devenit celebru prin prisma rolului său din celebra serie „Power Rangers” a murit la vârsta de 49 e ani.

Colaj cu Jason David Frank Galerie
Jason David Frank, actorul din „Power Rangers”, s-a sinucis | Profimedia

Actorul Jason David Frank a murit la vârsta de 49 de ani, potrivit TMZ. Surse apropiate actorului au declarat pentru publicația americană că acesta s-a sinucis. Aceleași surse au precizat că actorul și-a găsit sfârșitul în statul Texas.

„Vă rugăm să respectați intimitatea familiei și a prietenilor săi în această perioadă oribilă. Ne confruntăm cu pierderea unui om atât de minunat. El și-a iubit foarte mult familia, prietenii și fanii. Va fi cu adevărat regretat", a declarat o peroană importantă din viața actorului, pentru TMZ.

Actorul care s-a născut în 1973 în California a lăsat în urmă 4 copii.

Citește și: Simon Cowell a cantat melodia de pe genericul serialului "Power Rangers" pentru un milion de dolari

Jason David Frank a devenit celebru pentru seria „Power Ragers”

Jason David Frank a devenit cunoscut în întreaga lume ca Tommy Oliver din seria originală a francizei "Mighty Morphin Power Rangers". Ulterior, actorul a fost introdus în proiect ca unul dintre cei șase super-eroi care luptau împotriva crimelor/monștrilor, mascat din cap până în picioare și cu abilități de kung-fu.

Fanii își vor aminti că Jason David Frank a început ca Green Ranger în primul sezon, fiind prezentat la inițial ca un inamic al Power Rangers pentru ca apoi să devină bun. Totuși, după ce puterile sale încep au început să se deterioreze, el a fost transformat în Rangerul Alb... și a fost ales noul lider al grupului. Frank a jucat ca unul dintre protagoniști timp de 3 sezoane, totalizând 123 de episoade.

Citește și: Actorul Constantin Codrescu a murit la 91 de ani. Mesajul emoționant al colegului său de breaslă, Florin Piersic

Frank și-a reluat apoi rolul lui Tommy în mai multe adaptări ale serialului "Power Rangers" - inclusiv "Wild Force", "Turbo", "Zeo", "Dino Thunder", "Megaforce", "Ninja Steel", "HyperForce" și altele. A fost Ranger Roșu, Ranger Negru și din nou Ranger Verde. JDF este un Power Ranger preferat de fani... motiv pentru care s-a întors în franciză de nenumărate ori.

Totodată, Frank a fost un luptător MMA, Taekwondo, Muay Thai, Judo și Jiu-Jitsu brazilian și altele și a participat la lupte profesioniste între anii 2008 și 2010.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x