Antena Căutare

Jeff Bezos a vândut săptămâna trecută acţiuni Amazon în valoare de 2,8 miliarde de dolari

Miliardarul Jeff Bezos a vândut săptămâna trecută acţiuni Amazon.com în valoare de 2,8 miliarde de dolari, tranzacţiile efectuate joi şi vineri fiind de 990 de milioane de dolari, transmite Reuters.

În ultimele trei zile ale lunii iulie, Bezos a vândut acţiuni în valoare de aproximativ 1,8 miliarde de dolari, potrivit datelor raportate la Comisia americană pentru bursă şi valori mobiliare (SEC).

Amazon a refuzat să comenteze în legătură cu vânzările de acţiuni efectuate de Bezos.

Operaţiunile au loc în cadrul planului de tranzacţii 10b5-1 anunţat anterior. Bezos a anunţat anterior că intenţionează să vândă anual titluri de aproximativ 1 miliard de dolari, pentru finanţarea companiei sale constructoare de rachete, Blue Origin.

Fosta soţie a lui Bezos, Mackenzie Bezos, care deţine în prezent o participaţie la Amazon în valoare de peste 37 de miliarde de dolari, este în prezent al doilea mare acţionar individual al companiei de comerţ online.

Sursa : news.ro

Două dintre cele mai mari companii de sucuri renunță la colaborarea cu asociația de lobby pentru industria plasticului... Coreea de Nord a furat 2 miliarde de dolari, prin atacuri cibernetice, pentru a-şi finanţa programul de înarmare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x