Antena Căutare

Jessica Gagen a câștigat Miss Anglia 2022, după ce în copilărie a fost victima bullying-ului: „Râdeau de culoarea părului meu”

Jessica Gagen a câștigat Miss Anglia, fiind prima roșcată care obține acest titlu. În calitate de câștigătoare a marelui premiu tânăra în vârstă de 26 de ani a dorit să tragă un semnal de alarmă asupra discriminării, povestind prin ce a trecut în copilărie.

Jessica Gagen cu coroana de Miss Galerie
Jessica Gagen a povestit despre trauemele sale din copilărie | Profimedia

O tânără care a fost hărțuită în școală pentru că avea părul roșcat a devenit acum prima roșcată care a fost încoronată Miss Anglia. Jessica Gagen, în vârstă de 26 de ani, a reușit să învingă alte 30 de regine ale frumuseții și să câștige finala unui prestigious concurs de frumusețe, care a avut loc în luna octombrie 2022 la Birmingham. Fotomodelul și studenta la inginerie aerospațială și-a adjudecat titlul de prima roșcată care a câștigat prestigiosul premiu.

Acest premiu vine după ce Jessica a avut parte de un proces dificil prin care și-a recâștigat încrederea în sine, având în vedere că în copilărie și adolescență a fost victima bullying-ului.

Citește și: Regulile concursului Miss Univers se îmblânzesc. Cine poate participa de acum înainte

Prin ce experiențe a trecut Jessica Gagen, noua Miss Anglia

Noua Miss Anglia a decis că este timpul să vorbească despre cât de discriminați sunt copiii roșcați în școlile din Angila. Colegii ei de școală râdeau de culoarea părului său și chiar ajungeau să o agreseze.

La concursul de la Holiday Inn Birmingham Airport, Jessica a mărturisit că este mai hotărâtă ca niciodată să-I ajute pe copiii care se confruntă cu bully-ingul la școală să aibă încredere în ei.

"Pe tot parcursul liceului, am fost tachinată pentru că eram roșcată", a declarat Jessica, originară din Skelmersdale, Lancashire, potrivit manchestereveningnews.co.

"Nu am menționat prea mult acest lucru în timpul concursului de anul trecut, deoarece vreau să las în urmă partea rea din trecut, dar pentru că nu a mai existat în trecut o Miss Anglia roșcată am decis să vorbesc despre experinețele mele.

Citește și: Miss cel mai sexy posterior 2022. Cine sunt candidatele. Fetele s-au întrecut în poze făcute în ipostaze provocatoare

„Am fost lovită, scuipată și mi s-au aruncat lucruri în cap de câteva ori, dar cel mai rău a fost când o fată m-a ars pentru că aveam părul roșcat. Obișnuiam să mănânc prânzul în toaleta școlii, pentru că, în ocaziile în care încercam să stau cu unele dintre fete, acestea se ridicau și mă lăsau singură. Eram foarte supărată din cauza tuturor acestor lucruri, dar sunt hotărâtă să le arăt copiilor care se confruntă cu același lucru că nu se vor întâmpla la nesfârșit", a spus Jessica.

"M-am gândit că dacă aș putea câștiga acest premiu, aș putea să le dau putere copiilor care sunt hărțuiți pentru felul în care arată și pentru culoarea părului lor. Sunt singura roșcată din familie, așa că întotdeauna am căutat pe cineva care să înțeleagă prin ce hărțuire am trecut la școală.

Citește și: A renunțat la cariera de model și are acum cea mai bizară meserie pentru o femeie. Ce a ales să facă fosta Miss Anglia 2018

„Este frumos să pot reprezenta copiii mai tineri și să le spun Am trecut prin asta și puteți folosi această durere pentru a vă ridica nivelul. Faceți din asta superputerea voastră", a mai spus Jessica Gagen.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x