Antena Căutare

Jimmy Carter îi dă lui Trump, ameninţat de destituire, două sfaturi: ”să spună adevărul” şi ”să posteze mai puţin pe Twitter”

Fostul preşedinte american Jimmy Carter îi dă două sfaturi simple actualului preşedinte Donald Trump, vizat de o procedură de destituire, şi anume să spună adevărul şi să posteze mai puţin pe Twitter, relatează AFP.

Fostul preşedinte american Jimmy Carter îi dă două sfaturi simple actualului preşedinte Donald Trump, vizat de o procedură de destituire, şi anume să spună adevărul şi să posteze mai puţin pe Twitter, relatează AFP.

Întrebat la MSNBC despre atitudinea locatarului Casei Albe - care cataloghează audierile organizate în Congres în scandalul ucrainean drept un ”tribunal fals” -, fostul preşedinte democrat s-a arătat foarte critic.

”Cred că nu este în adecvare cu ceea ce aşteaptă americanii”, a declarat marţi Jimmy Carter, care tocmai a împlinit vârsta de 95 de ani.

”În cazul în care continuă să nu coopereze şi să împiedice să se prezinte probe în Camera Reprezentanţilor şi Senat, atitudinea sa va deveni, în ea însăşi, alt element care ar putea să fie folosit împotriva lui”, a spus Carter.

”Sfatul meu ar fi să spună adevărul (...) şi să posteze mai puţin pe Twitter”, îl îndeamnă pe miliardarul republica cel de-al 39-lea preşedinte al Statelor Unite, aflat la putere din 1977 în 1981.

Primul preşedinte din istoria americană care atinge vârsta de 95 de ani, Jimmy Carter s-a rănit la cap duminică, după ce a căzut la domiciliul său, în statul Georgia.

Cu toate acestea, el este activ pe un şantier umanitarîncă de a doua zi, cu faţa tumefiată şi acoperită cu un pansament care ascunde 14 puncte de sutură.

Sursa : news.ro

A început războiul hibrid! Elita serviciilor secrete ruse destabilizează Europa! A lovit deja în Republica Moldova... ”Donald” şi ”Hillary” se înfruntă din nou pe Twitter...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x