Live acumiUmor (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Joe Biden: Mitt Romney doreste sa puna "din nou picioarele americanilor in lanturi"

Vicepresedintele american, Joe Biden, a declansat o polemica aprinsa la Washington declarand ca propunerile republicanului Mitt Romney, contracandidatul lui Barack Obama in cursa pentru Casa Alba, in ceea ce priveste bancile inseamna "sa se puna din nou picioarele americanilor in lanturi", el facand aceste declaratii in timpul unei intruniri din Virginia, informeaza AFP.

"Uitati-va la bugetul lor si la ce propun ei", a declarat Joe Biden in timpul unei reuniuni de campanie din Danville, in Virginia: Mitt Romney "va lasa bancile sa-si faca din nou propriile lor legi. Vor sa va puna din nou lanturi la picioare", facand referire la faptul ca Virginia a fost un stat sclavagist.

Acuzandu-l pe Barack Obama ca si-a multiplicat numarul atacurilor la persoana pentru a masca un "bilant ratat", tabara lui Mitt Romney nu a intarziat sa reactioneze. "Daca ne intrebam pana unde poate merge presedintele Obama pentru a fi reales, stim in acest moment ca este pregatit sa spuna ca Mitt Romney vrea sa puna in lanturi picioarele americanilor", a declarat Andreea Saul, purtatorul de cuvant al candidatului republican la Casa Alba, care il va infrunta pe Barack Obama pe 6 noiembrie.

O campanie publicitara recenta a democratilor a suscitat deja polemici. Spotul il acuza implicit pe Mitt Romney ca este responsabil de moartea unei femei bolnave de cancer, decedata dupa ce sotul ei a pierdut asigurarea medicala si slujba, dupa ce compania sa a fost preluata de fondul de investitie pe care candidatul republican l-a fondat.

Recomandari