Antena Căutare

O nouă veste tulburătoare! Fotbalistul de națională a murit în această noapte

Josef Šural, 28 de ani, s-a stins duminică noapte pe masa de operație. El și alți șase colegi au închiriat un microbuz pentru a se întoarce după meciul de la Kayseri, însă cei doi șoferi au adormit pe drum!

Josef Šural, 28 de ani, s-a stins duminică noapte pe masa de operație. El și alți șase colegi au închiriat un microbuz pentru a se întoarce după meciul de la Kayseri, însă cei doi șoferi au adormit pe drum!

De trei luni se transferase Josef Šural la Alanyaspor. Atacantul în vârstă de 28 de ani, internațional ceh, a renunțat la Sparta Praga pentru a avea un salariu mai bun. 500.000 de euro. Dar nu a apucat să joace prea mult.

Duminică nici nu a fost folosit. A rămas pe bancă tot meciul la 1-1 în deplasare cu Kayserispor, echipa lui Săpunaru și Lung (ambii integraliști). La sfârșit, nu se știe de ce, șapte stranieri au decis să se întoarcă la Alanya cu un microbuz închiriat. Šural, alături de angolezul Djalma (ex-PAOK), englezul Caulker (ex-Tottenham), senegalezul Papiss Cissé (ex-Newcastle), brazilienii Baiano și Welinton și ghanezul Isaac Sackey. Un drum lung. 570 de kilometri.

Târziu în noapte, se apropiau de Alanya. Mai aveau doar cinci kilometri. La un moment dat, microbuzul a ieșit de pe șosea, intrând în parapet. Potrivit directorului general al clubului turc, Hasan Çavuşoğlu, ambii șoferi, unul aflat la volan, altul în autovehicul, adormiseră.

Rănit grav, Šural a fost transportat de urgență la spital. Chirurgii nu l-au mai putut salva. Cehul a murit pe masa de operație. Ceilalți jucători au suferit răni minore.

Cei doi șoferi au fost deja arestați și riscă ani de închisoare. Dar doi copii mici au rămas fără tată.

Sursa: gsp.ro

Pericol de inundații! Peste 5.000 de persoane evacuate, în urma ruperii unui dig situat la vest de Montréal: „N-am avut ... Un copil de doi ani se zbate între viață și moarte, după ce a căzut într-o oală cu apă fiartă! Mama se pregătea să spele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x