Live acum
Prime Time 20:30Film: Jaf in stil italian

Răzbunare în stil kamikaze! Un jucător de rugby și-a incendiat mașina în care se afla împreună cu cei trei copii și fosta soție

Un jucător de rugby și întreaga lui familie au murit după ce mașina în care se aflau a luat foc. Se pare că sportivul a fost cel care a pus la cale planul diabolic.

jucător de rugby

gsp.ro

Fostul jucător de rugby, neo-zeelandezul Rowan Baxter, în vârstă de 42 de ani, a murit alături de fosta soție și cei trei copii ai lor, în mașina care a luat foc.

Întâmplarea a avut loc în orașul australian Brisbane, miercuri. Rowan și Hannah Baxter erau despărțiți de un an. Împreună aveau trei copii cu vârste între 3 și 6 ani. Cu toții și-au pierdut viața, după ce mașina lor a luat foc.

Poliția investighează modul în care s-a petrecut totul, dar se pare că fostul jucător de rugby ar fi dat foc mașinii.

Presa din Australia susține că Rowan ar fi turnat benzină pe mașină și i-ar fi dat foc intenționat. Se pare că Hannah Baxter a ieșit din mașină țipând: „A turnat benzină pe mine! Salvați-mi copiii!”. Ea a decedat după ce a fost transpotată la spital.

MAE confirmă oficial moartea unui român în atacurile din Germania

Rowan a fost găsit mort lângă mașină și se pare că avea o rană pe care și-a produs-o singur, cu o armă albă, fapt neconfirmat de Poliție. Anchetatorii spun că femeia se afla la volan și că atunci când a ieșit din mașină era în flăcări.

Familia femeii îl acuză pe Rowan

Lloyd Clarke, tatăl lui Hannah, a avut un mesaj dur către Rowan. „Poate că spune că îi iubea pe copii, dar știu că mereu spe spunea pe primul loc. Sper ca nenorocitul să putrezească în iad”, a fost reacția lui Lloyd.

Și fratele lui Hannah, Nat, a vorbit în termeni dur despre fostul jucător de rugby. „Sora și nepoții au fost luați de lângă mine în cel mai rău mod posibil, de către un monstru fără inimă. Toată lumea știe cât de drăguți erau sora și nepoții mei. Sora mea i-a spus soției mele că va fi un an grozav”, a fost reacția lui Nat.

Rowan Baxter s-a născut în Tauranga, Noua Zeelandă, și a jucat pentru New Zealand Warriors și Auckland Lions. Acesta deținea o sală de fitness în Brisbane, împreună cu fosta soție, iar cei doi aveau un proces pentru custodia copiilor, conform gsp.ro

Recomandari