Căutare Live

Julian Assange: "WikiLeaks va publica un milion de documente secrete in 2013"

Fondatorul site-ului WikiLeaks, Julian Assange, a anuntat ca in 2013 vor fi divulgate peste un milion de documente si rapoarte secrete care vizeaza toate statele lumii.

"Anul viitor va fi la fel de plin. WikiLeaks pregateste publicarea unui milion de documente care vizeaza toate statele lumii, toate statele din aceasta lume", a declarat Assange.

Declaratia a fost facuta de la balconul ambasadei Ecuadorului la Londra, unde Assange se refugiaza de sase luni. El a mai precizat ca este dispus sa discute cu oricine si sa ofere orice informatie.

WikiLeaks a publicat deja mai ales rapoartele armatei americane cu privire la Irak si Afganistan si 250.000 de telegrame americane, provocand furia Washingtonului.

Julian Assange, un australian in varsta de 41 de ani, se afla din iunie in ambasada Ecuadorului pentru a scapa de o extradare in Suedia, unde este anchetat intr-un caz de viol si agresiune sexuala presupusa, in care el se declara nevinovat.

Ecuadorul i-a acordat azil politic, insa Londra intentioneaza sa aplice mandatul de arestare suedez. "Cyber-warrior" a afirmat ca daca va fi trimis in Suedia, risca sa fie apoi extradat in SUA si sa primeasca pedeapsa cu moartea.

Sursa: Antena3

O companie americana produce ghiozdane antiglont pentru copii... STUDIU: Cei mai fericiti locuitori ai planetei sunt in... Panama...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri