Antena Căutare

Julio Iglesias, reținut de autoritățile din Republica Dominicană. Artistul a încercat să introducă în țară 42 de kg. de alimente

Julio Iglesias a fost reținut de autoritățile din Republica Dominicană, după ce a încercat să introducă în această țară nu mai puțin de 42 de kilograme de mâncare.

Colaj cu Julio Iglesias Galerie
Julio Iglesias a fost reținut de autoritățile din Republica Dominicană, după ce a încercat să introducă în această țară nu mai puțin de 42 de kilograme de mâncare | gettyimages.com

Artistul spaniol în vârstă de 80 de ani a fost reținut în aeroportul in Punta Cana. În bagajele lui au fost găsite 42,16 kg de căpşuni, zmeură, afine, cireşe, roşii, sfeclă, ţelină, fasole, spanac, salată, ciuperci, rucola şi carne de pui, potrivit news.ro.

Julio Iglesias, prins cu 42 de kilograme de mâncare în aeroportul din Republica Dominicană

După ce valiza artistului a fost golită, mâncarea a fost analizată de autoritățile locale, care au descris ulterior „detenția temporară” a lui Julio Iglesias drept o „neînțelegere”. Incidentul s-a petrecut pe 10 ianuarie.

Citește și: Povestea lui Julio Iglesias, prezentată la X Factor! A păcălit moartea după un accident TERIBIL și a învățat să cânte de DURERE

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Iubire la prima vedere. Cine este Miranda Rijnsburger, femeia care i-a schimbat viața lui Julio Iglesias, pentru totdeauna

Ministrul agriculturii, Limber Cruz López, a intervenit a explicat motivele controlului la care a fost supus artistul în vârstă de 80 de ani: „Nu este o măsură împotriva lui. Avem o alertă care ne obligă să supraveghem cu atenție ce intră în țară. Motivul este atacul dăunătorilor de fructe”.

Autoritățile din Republica Dominicană sunt în alertă în ceea ce privește introducerea în țară a alimentelor. Tehnicienii de sănătate şi carantină au întărit supravegherea şi inspecţia bagajelor şi a tuturor pasagerilor în porturile şi aeroporturile de pe teritoriul naţional, pantru a se asigura că nu intră în ţară niciun produs de origine animală sau vegetală care ar putea pune în pericol producţia naţională.

În prezent este menţinută o alertă permanentă la toate punctele de intrare pe teritoriul dominican, după ce a fost detectată musca mediteraneană a fructelor.

Această vietate a fost identificată pentru a doua oară în provincia La Altagracia, fiind introdusă de turiştii care au debarcat pe aeroportul din Punta Cana.

Nu este prima oară când Julio Iglesias transportă cantități mari de mâncare dintr-o țară în alta. Artistul vrea să aibă provizii de alimente când pleacă din madrid, însă în mai multe țări, printre care și Republica Dominicană acest lucru este interzis.

Julio Iglesias, născut în 1943 la Madrid, este artistul latino care a vândut cele mai multe albume din istorie. Acesta are cetățenie spaniolă, americană și dominicană.

Vezi mai multe ştiri externe în secţiunea de pe observatornews.ro

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x