Antena Căutare

Jumatate din populatia Indiei a ramas fara curent electric!

Jumatate din populatia Indiei a ramas fara curent electric. Totul dupa o uriasa pana la cea mai mare centrala din nordul tarii. Sunt probleme mari inclusiv in capitala tarii si nimeni nu stie cand lucrurile vor reveni la normal.

In New Delhi e haos. Strazile sunt mai aglomerate ca oricand, pentru ca metroul nu functioneaza, iar oamenii sunt disperati.

Autobuzele sunt supraaglomerate, iar pentru ricse se cer preturi exorbitante.

Uriasa pana de curent se intinde in tot nordul, nord-estul si estul Indiei. Peste 600 de milioane de persoane sunt afectate, adica jumatate din populatia tarii. Nu e curent nici in al treilea cel mai populat oras al tarii, Calcutta.

Trenurile au ramas blocate pe sine, liniile de comunicatii au fost inutilizabile, iar bezna a domnit in satele si orasele din regiunea afectata. Totul din cauza unei defectiuni tehnice la o uriasa centrala electrica ce alimenteaza tot nordul tarii. Autoritatile incearca sa gaseasca sursa problemei si, in acelasi timp, au cerut ca centralele hidroelectrice din regiune sa lucreze la capacitate maxima.

FOTO: EPA / Intact Images

Cersetorii romi au ajuns subiect de dezbatere in Norvegia!... Lupta deschisa in Siria: Rebelii au ocupat doua comisariate si au executat partizani ai regimului Assad...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x