Antena Căutare

Jurnal de calatorie

Jurnalul National le-a pregatit o surpriza tuturor cititorilor pasionati de turism. Alaturi de ziarul de miine veti primi Harta Romaniei, turistica si rutiera.

Harta prezinta teritoriul tarii in doua sectiuni, cu indicarea drumurilor europene, a celor nationale, autostrazilor existente si a celor in constructie, a drumurilor nationale si a cailor ferate. Toate insotite de mentionarea distantei in kilometri. Si nu e tot. HArta mai furnizeaza informatii despre formele de relief, zonele administrative, granite, localizarea aeroporturilor, plajelor, motelurilor sau parcurilor, insotite de un indice de orientare rapida in localitati.
Regina lebedelor... Incendiu in port...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 10 octombrie. Laura a răspuns greșit la o întrebare din sport! Ce sumă a câștigat
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 10 octombrie. Laura a răspuns greșit la o întrebare din sport! Ce sumă a câștigat Joi, 10.10.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x