Antena Căutare

Jurnalul de schi

Este timpul pentru jurnalul de schi. Urmariti acum imagini transmise live de camerele web ale Jurnalului National. Cei care iubesc schiul pot merge azi la Borsa, acolo unde stratul de zapada are o grosime de 30 de centimetri. Seara veti avea parte de o cina traditionala din Maramures si de un program folcloric.

La Straja, stratul de zapada are 40 de centimetri si se poate schia pe toate partiile. In statiune se poate ajunge atat cu masina cat si cu telescaunul. In Paring sunt practicabile toate partiile de schi. Sovata are 20 de centimetri de zapada, suficient pentru a se putea schia pe partia Alunis. Puteti sa mergeti si la Ciumani, langa Joseni. Acolo s-a deschis o partie noua. Mai multe informatii, in Jurnalul National iar mai multe imagini de pe partii puteti vedea live pe www.jurnalul.ro.
Luna indragostitilor la Venetia... Furtuna de zapada SUA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 24 septembrie 2024. Daiana, reproșuri pentru Alexandru: Faci niște gesturi care nu mi se par ok!
Mireasa sezonul 10, 24 septembrie 2024. Daiana, reproșuri pentru Alexandru: Faci niște gesturi care nu mi se par ok! Marti, 24.09.2024, 15:31
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x