Antena Căutare

Justin Timberlake a fost implicat într-un incident la săptămâna modei de la Paris. Pe covorul roşu, un tânăr s-a prins de piciorul lui şi nu i-a mai dat drumul

Farsele au fost în trend la săptămâna modei de la Paris. Ultima victimă este Justin Timberlake. Cântăreţul se îndrepta spre sala unde urma să fie prezentată colecţia casei Vuitton când un blogger s-a prins de piciorul lui.

Farsele au fost în trend la săptămâna modei de la Paris. Ultima victimă este Justin Timberlake. Cântăreţul se îndrepta spre sala unde urma să fie prezentată colecţia casei Vuitton când un blogger s-a prins de piciorul lui.

Justin Timberlake abia coborâse din maşina care l-a adus la eveniment atunci când bărbatul s-a aruncat la pământ şi l-a prins de picior. cerculet rosu Luat prin surprindere, artistul nu ştie cum să reacţioneze. Încearcă să se elibereze din strânsoare şi nu îi dă sub nicio formă drumul la mână soţiei sale, actriţa Jessica Biel. Cu un astfel de sprijin, cântăreţul a rezistat în picioare, deşi bloggerul a fost destul de insistent.

Cei doi soţi au uitat rapid incidentul şi au avut o seară reuşită alături de alte vedete venite la prezentarea Vuitton.

Prezentarea primăvară- vară Louis Vuitton s-a vrut un omagiu adus perioadei Belle époque. Pe podiumul construit în curtea muzeului Luvru, modelele au prezentat ţinute cu tăieturi şi culori îndrăzneţe. VESTE CU PAIETE tc 03,20 de pe brutul AP Vestele bătute în paiete şi cămăşile cu mâneci largi şi manşete exagerate tc 03.40 au fost la putere. Totul accesorizat cu pantofi şi şosete până la genunchi. Tema principală a fost orhideea care s-a regăsit atât în printul materialelor cât şi sub formă de broşe supradimensionate.

Prezentarea Louis Vuitton a încheiat Săptămâna Modei de la Paris care a fost, anul acesta, plină de. surprize. O bloggeriţă a urcat pe scenă la prezentările Chanel şi Etam. A ţinut cu orice preţ să defileze alături de modele.

Premierul australian Scott Morrison îşi minimalizează convorbirea la telefon cu Trump în care acesta i-a cerut să adune ... Tânără de 24 de ani, arestată după ce a făcut un Live pe Facebook! S-a filmat în timp ce fuma și sufla fumul spre bebelu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x