Antena Căutare

Karl Lagerfeld ii da sfaturi vestimentare Angelei Merkel

Binecunoscutul creator de moda Karl Lagerfeld nu este multumit de modul cum ii pica pantalonii celei mai puternice femei din Europa, cancelarul german Angela Merkel. El o sfatuieste sa poarte "pantaloni taiati mai bine" si "veste deschise peste camasi".

"In ansamblu, codul sau vestimentar este bun, dar taietura ar trebui sa fie mai ingrijita (...) Ar trebui sa poarte o vesta deschisa peste o camasa si pantaloni taiati mai bine (...)Acest lucru i-ar permite o miscare mai usoara", a apreciat creatorul de moda.

Pe de alta parte insa, Lagerfeld a apreciat modul in care se coafeaza Merkel, culoarea parului punand in valoare perfect "ochii sai albastri frumosi si nasul sau fin".

Angela Merkel a adoptat, de la preluarea puterii in 2005, un stil vestimentar foarte clasic, constand in combinatii de pantaloni purtati peste pantofi cu tocul jos si veste colorate, cu nasturi, pe care le schimba in functie de anotimp si de reuniunile politice.

Foto: Intactimages / EPA

Drona americana, prabusita in nord-vestul Pakistanului... OSCE: Noua runda de negocieri, pe tema crizei transnistriene...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x