Antena Căutare

Kate, noua "Prințesă a inimilor"? Ducesa de Cambridge, parteneră de joacă pentru copiii străzii din India (Imagini emoționante)

„După căsătoria noastră, Kate mi-a spus că India este prima ţară pe care ar vrea să o viziteze. După 2 copii şi 5 ani mai târziu, iată-ne aici”, asta a spus prințul William la sosirea în India, alături de frumoasa sa soție, ducesa de Cambridge.

Kate, noua "Prințesă a inimilor"? Ducesa de Cambridge, parteneră de joacă pentru copiii străzii din India (Imagini emoționante)
| www.dailymail.co.uk

„După căsătoria noastră, Kate mi-a spus că India este prima ţară pe care ar vrea să o viziteze. După 2 copii şi 5 ani mai târziu, iată-ne aici”, asta a spus prințul William la sosirea în India, alături de frumoasa sa soție, ducesa de Cambridge. Cei doi au luat parte la jocuri alături de copiii străzii, în a treia zi a vizitei lor în India, la New Delhi și s-au interesat de munca depusă de activiști în favoarea drepturilor femeilor, înainte de a lua prânzul cu premierul indian, Narendra Modi, relatează EFE, citată de Agerpres.

Cuplul regal nu a ezitat să exploreze străduțele din partea veche a orașului vechi New Delhi și și-au făcut apariția zâmbitori la Fundația Salaam Baalak, un cămin pentru copii situat în apropierea unei gări unde sunt abandonați foarte mulți minori. Prințul William și soția sa au făcut salutat tradițional 'namasté' în hindi cu palmele unite în sus înainte de a participa la jocul Carrom, un joc de masă tradițional din sud-estul asiatic și de a desena pe jos cu creta.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Unul dintre copii a primit-o cu petale de flori pe ducesă care a purtat o ținută grena cu motive etnice și tradiționalul punct roșu "bindi" pe frunte. La rândul său, prințul s-a interesat cum pot fi ajutați minorii abandonați.

Ducele și ducesa și-au schimbat ținutele pentru a afișa un stil mai protocolar la dejunul oferit în onoarea lor de premierul indian Narendra Modi. Ducesa a încălțat din nou pantofii de seară pe care i-a asortat cu un clutch crem și a purtat pentru această ocazie o rochie verde acvamarin din dantelă în timp ce prințul a îmbrăcat un costum sobru de culoare închisă.

Un om al străzii a primit CADOUL vieţii lui şi a izbucnit în lacrimi. S-a bucurat mai mult decât dacă ar fi primit o cas... Peste 20.000 de femei la Festivalul Lesbienelor din acest an. Participantele au fost puse pe distracție, nu glumă! - FOT...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x