Antena Căutare

Un designer celebru, găsit mort în propriul apartament! Kate Spade avea doar 55 de ani și s-ar fi sinucis

Lumea internațională a modei este în stare de șoc, după ce un designer celebru, în vârstă de 55 de ani, s-ar fi sinucis.

Lumea internațională a modei este în stare de șoc, după ce un designer celebru, în vârstă de 55 de ani, s-ar fi sinucis.

Kate Spade, cunoscută pentru brandul Kate Spade New York, a fost găsită moartă în apartamentul ei din New York, iar presa internațională scrie că s-ar fi sinucis, anunță BBC.

Kate Spade, pe numele ei real Katherine Noel Brosnahan, este creatorea brand-ului Kate Spade New York. În anul 2016, ea și-a vândut ultimele acțiuni pe care le avea în cadrul companiei. În același an, împreună cu mai mulți parteneri, a lansat un nou brand, intitulat Frances Valentine.

Kate Spade, cunoscută pentru colecția de genți pe care a lansat-o, a lăsat un bilet de adio înainte de a se sinucide, ce a fost găsit de menajera ei.

Ea era căsătorită și avea o fiică în vârstă de doar 13 ani, pe nume Frances.

Kate și soțul ei au devenit cunoscuți în lumea modei după 1993, după ce și-au lansat o colecție de poșete. Ulterior, ei s-au extins și au lansat și colecții de haine și alte accesorii. De asemenea, ei și-au deschis și un magazin, iar mai apoi compania s-a extins vertiginos.

Amănunte cutremurătoare apărute în presa maghiară despre accidentul din Ungaria: „Se vede cum șoferul român...”... ULTIMĂ ORĂ! Un incendiu a izbucnit la Cernobîl! Anunțul făcut de autorități privind nivelul de radiații...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x