Antena Căutare

Kim Jong-Il - la concert, Coreea de Nord - in pragul razboiului

Situatia foarte tensionata din peninsula coreeana nu l-a impresionat prea tare pe liderul nord-coreean Kim Jong-Il si fiul sau cel mic, Kim Jong-Un, presupusul sau succesor, amandoi asistand la un concert, relateaza AFP, care citeaza agentia oficiala KCNA.

Concertul la care au participat cei doi a fost sustinut de orchestra de stat nord-coreeana. La eveniment au fost prezenti zeci de militari si demnitari ai partidului comunist nord-coreean, potrivit KCNA, care nu a precizat data evenimentului.

Momentul de relaxare al "iubitului conducator", asa cum i se spune oficial lui Kim Jong-Il, a avut loc in timp ce regimul stalinist a declarat luni ca peninsula coreeana se afla "in pragul razboiului", din cauza manevrelor navale "criminale" desfasurate in prezent, in Marea Galbena, de Coreea de Sud si Statele Unite.

Phenianul a afirmat in ultimele zile ca aceste exercitii "ale americanilor imperialisti si ale marionetelor lor razboinice sud-coreene" sunt desfasurate impotriva Coreei de Nord.

Liderul PLDM, Vlad Filat, refuza orice asociere cu Partidul Comunistilor... Wikileaks: Ryadul a solicitat Americii atacarea Iranului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x