Antena Căutare

Kim Jong-Un a preluat puterea in Coreea de Nord

Kim Jong-Un, nascut in 1983 sau 1984, a fost desemnat oficial drept "marele succesor" al tatalui sau, dupa moartea liderului nord-coreean Kim Jong-Il, anuntata luni de agentia oficiala de stat a regimului, citata de AFP.

"La conducerea revolutiei coreene se afla in prezent Kim Jong-Un, mare succesor al cauzei revolutionare a Juche si lider remarcabil al partidului, al armatei si poporului nostru"





Nascut in 1983, tanarul Kim a urmat cursurile in limba engleza ale scolii internationale din Berna sub un pseudonim. Pe toata durata studiilor el a pretins ca este fiul unui sofer de camion din Elvetia. Profesorii sai il descriu ca pe un copil timid, necomunicativ cu strainii si care s-a distins doar prin natura lui sportiva si pasiunea pentru baschet si Michael Jordan.

De-a lungul timpului viitorul conducator al Coerei de Nord a fost ascuns de ochii opiniei publice.

Zvonuri despre posibilul urmas al lui Kim Jong -il au aparut inca din 2009, atunci cand BBC a afirmat ca numele lui Kim Jong-un ar fi fost trecut pe listele pentru alegeriel Parlamentare.

Desi informatiile au fost infirmate ulterior, a devenit clar pentru toata lumea ca tanarul Kim Jong Un a devenit succesorul tatalui sau.

sursa: Antena3

Alerta maxima in Coreea de Sud dupa moartea dictatorului nord-coreean Kim Jong-Il... VIDEO! A murit liderul nord-coreean Kim Jong-il...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x