Antena Căutare

Kim Jong-un, declarat din greseala cel mai sexy barbat de pe planeta

Chinezii au cazut in plasa jurnalistilor chinezi de la un site de satira care l-au declarat pe Kim Jong-un cel mai sexy barbat din 2012, relateaza Reuters. Mai mult, unul dintre cele mai importante ziare din tara a publicat o editie speciala, cu 55 de pagini dedicate conducatorului laudat, ironic, de americani pentru aspectul sau fizic.

Fara sa stie ca The Onion este un site de satira, jurnalistii chinezi au luat de bun titlul de cel mai sexy barbat din lume acordat lui Kim Jong-un. Pentru a sarbatori acest lucru au publicat o multime fotografii cu tanarul dictator batand din palme, calarind sau interactionand cu mai multi copii in turneele sale prin tara.

Au fost preluate chiar si citate de pe site-ul american: „Are abilitatea rara de a fi complet adorabil si complet macho in acelasi timp”, se spunea despre liderul nord-corean. Stilul vestimentar, tunsoare scurta extrem de chic, dar si zambetul lui Kim Jong-il au fost enumerate printre argumentele desemnarii sale drept cel mai sexy barbat.

Foto: EPA

Tensiuni intre musulmani si bulgari din cauza atentatului de la Burgas... Sapte crestini egipteni, condamnati la moarte pentru ca au participat la realizarea unui film anti-islam...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x