Kim Jong-Un numeşte vizita în Rusia drept „o mare bucurie”

Liderul nord-coreean Kim Jong-un a numit vizita sa în Rusia drept „o mare bucurie”, anunţă CNN.

Liderul nord-coreean Kim Jong-un a numit vizita sa în Rusia drept „o mare bucurie”, anunţă CNN.

Declaraţiile lui Kim au fost făcute pe măsură ce delegaţiile nord-coreene şi ruse se pregăteau să se întâlnească în spatele uşilor închise.

Kim a afirmat: „Aş dori să îmi ofer gratitudinea sinceră pentru domnul preşedinte care şi-a făcut timp şi a călătorit mii de kilometri din capitala Moscova până aici pentru a avea o conversaţie grozavă”.

„Vizităm Rusia pentru a ne întâlni cu preşedintele Putin şi pentru a face schimb de opinii. Pentru a ne arăta viziunile privind peninsula coreeană şi despre peisajul politic din regiune care se află sub atenţia lumii”, a declarat liderul nord-coreean.

De asemenea, dorim să lucrăm la stabilizarea peisajului politic şi să ne oferim opiniile cu privire la gestionarea peisajului politic în viitor. Un alt scop a fost acela de a schimba opinii privind creşterea şi dezvoltarea relaţiei tradiţionale dintre ţările noastre pentru ca ea să devină una mai solidă şi constructivă conform cererilor noului secol”, a adăugat Kim.

„Am discutat despre situaţia din Peninsula coreeană. Am schimbat opinii cu privire la ce şi cum trebuie făcut pentru ca situaţia să poată fi îmbunătăţită”, a spus si presedintele Vladimir Putin.

Sursa: News.ro

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” a Marii Britanii. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri