Antena Căutare

Lana, cea mai tristă cățelușă din lume, a fost abandonată din nou. Urmează să fie eutanasiată, dacă nu i se găsește un stăpân

În 2016, Lana, în vârstă acum de trei ani, a primit o familie care părea să fie salvarea ei din adăpostul de cain în care se afla. Însă, la scurt timp după fericirea de avea un cămin iubitor, căţeluşa a fost din nou abandonată.

În 2016, Lana, în vârstă acum de trei ani, a primit o familie care părea să fie salvarea ei din adăpostul de câini în care se afla. Însă, la scurt timp după fericirea de avea un cămin iubitor, căţeluşa a fost din nou abandonată.

Prin 2015, bietul animal impresiona o lume întreagă, fiind desemnată drept cel mai trist câine din lume, după ce a fost fotografiată stând singură într-o cuşcă, scrie gandul.info. S-au strâns peste 4.000 de cereri de adopţie şi 15.000 de dolari pentru creşterea Lanei.

Astfel, în 2016, a fost adoptată, după ce familia iniţială a fost nevoită să renunţe la ea, deoarece aveau prea mulţi câini. Acum, din păcate, riscă să fie eutanasiata, după ce a fost abandonată a doua oară şi a ajuns înapoi în adăpost, deaorece devenise agresivă cu un membru al familiei.

Din păcate, pe 20 mai, bietul animal ar putea să îşi ia adio de la viaţă.

Noile măsuri de austeritate din Grecia provoacă revoltă. Insulele grecești au fost izolate, iar sute de zboruri anulate... O fetiţă româncă de 6 ani, din Londra, a fost găsită la câteva ore după ce a dispărut într-o maşină furată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x