Live acumObservator 19
Prime Time 20:00Chefi la cutite

Lana, cea mai tristă cățelușă din lume, a fost abandonată din nou. Urmează să fie eutanasiată, dacă nu i se găsește un stăpân

În 2016, Lana, în vârstă acum de trei ani, a primit o familie care părea să fie salvarea ei din adăpostul de cain în care se afla. Însă, la scurt timp după fericirea de avea un cămin iubitor, căţeluşa a fost din nou abandonată.

În 2016, Lana, în vârstă acum de trei ani, a primit o familie care părea să fie salvarea ei din adăpostul de câini în care se afla. Însă, la scurt timp după fericirea de avea un cămin iubitor, căţeluşa a fost din nou abandonată.

Prin 2015, bietul animal impresiona o lume întreagă, fiind desemnată drept cel mai trist câine din lume, după ce a fost fotografiată stând singură într-o cuşcă, scrie gandul.info. S-au strâns peste 4.000 de cereri de adopţie şi 15.000 de dolari pentru creşterea Lanei.

Astfel, în 2016, a fost adoptată, după ce familia iniţială a fost nevoită să renunţe la ea, deoarece aveau prea mulţi câini. Acum, din păcate, riscă să fie eutanasiata, după ce a fost abandonată a doua oară şi a ajuns înapoi în adăpost, deaorece devenise agresivă cu un membru al familiei.

Din păcate, pe 20 mai, bietul animal ar putea să îşi ia adio de la viaţă.

Recomandari