Antena Căutare

Lasul si infidelul capitan al vasului Concordia, surprins la cina cu moldoveanca cu o luna inainte de naufragiu

Noi detalii relevante apar in cazul capitanului de pe vasul de croaziera Concordia. Daily Mail a publicat intr-un articol imagini cu o coperta de revista aparuta cu doar o luna inainte de tragicul accident. Iubitata moldeveanca, Domnica Cemortan , apare in fotografie sprijinindu-si afectuos capul pe umarul lasului capitan Francesco Schettino.

Dominica, in varsta de 24 de ani si Schettino, 52, au fost pozati atunci dupa o intalnire romantica la restaurant. Cina cu crabi si scoici a avut loc imediat dupa ce capitanul se intorsese dintr-o alta croaziera, in timp ce sotia sa avea grija acasa de fiica lor. La masa de pe Riviera franceza au participat chiar si membrii echipajului care stiau prea bine despre idila dintre cei doi.

Dupa numai 4 saptamani dupa ce cei doi au fost fotografiati capitanul echipajului a produs tragicul accident care a omorat 17 oameni, in timp ce alte 15 persoane sunt inca date disparute. Toate acestea doar pentru a o saluta pe iubita sa moldoveanca.

Schettino este in aceasta perioada sub arest la domiciliu, in timp ce procurorii cerceteaza acuzatia de omor prin imprudenta dupa ce a produs naufragiul si a parasit vasul.

Saptamana trecuta Domnica le-a spus anchetatorilor ca este indragostita de Schettino, fiind cucerita de sarmul lui. In acest sens, politia a gasit in cabina capitanului chiar lenjeria intima si machiajele femeii. Anchetatorii cred ca aceasta se afla printre persoanele neautorizate care se aflau pe pod in momentul in care Concordia s-a izbit de bancul de nisip al insulei italiene Giglio.

Mai mult, martorii au spus chiar ca cei doi au plecat binedispusi din barul vasului cu 30 de minute inainte de nefericitul accident. Intr-un final femeia a recunoscut ca se afla pe pod in momentul naufragiului.


"Eram pe pod pentru ca eram indragostita de capitan. Il gaseam sarmant si fascinant. Il iubesc. Nu e OK ca imaginea lui este distrusa acum", a mai spus femeia.

Foto: Daily Mail

SUA: O femeie cere despagubire de 900 de miliarde de dolari pentru incalcarea drepturilor civile... The Economist comenteaza demisia guvernului Boc: "In cadere libera"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x