Antena Căutare

Laura Bush: Presedintele SUA a fost otravit la Summitul G8 din 2007

Fosta prima doamna americana Laura Bush a deschis un adevarat conflict in noua sa carte de memorii, in care sustine ca ea si sotul sau au fost otraviti in timpul unei vizite de stat la summitul G8 din Germania in 2007.

Cartea va fi publicata la inceputul lunii viitoare, dar New York Times a obtinut accesul la aceasta.

Pe 7 iunie, familia Bush a participat la un dineu oficial la summit alaturi de ati lideri ai statelor industrializate din G8. Dimineata urmatoare, presedintele american a acuzat o stare proasta si a trebuit sa renunte la a participa la mai multe intaniri. Consilierul lui Bush, Dan Bartlett, declara atunci ca starea sa nu este grava.

"Nu sunt sigur daca este un virus la stomac sau ceva asemanator, dar nu se simte bine", a spus Bartlett.

Potrivit New York Times, Laura Bush sustine ca atunci cand delegatia americana s-a imbolnavit, serviciul secret american a fost chemat sa ancheteze, dar doctorii au insistat ca este un virus. "Nu am aflat niciodata daca vreo alta delegatie s-a imbolnavit sau daca in mod misterios noi am fost singurii," scrie aceasta.

In carte, Laura Bush scrie si despre experienta prin care a trecut cand era tanara, cand a fost implicata intr-un accident de masina in urma caruia i-a murit un prieten.

Experiment: Cercetatorii americani vor crea o stea pe Terra... Iran: Femeile bronzate, arestate pentru ca incalca legea islamica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x