Antena Căutare

Le-a murit copilul cu zile! Un cuplu s-a rugat două ore, înainte de a suna la salvare. Băiatul nu mai respira

Un băiațel, de 15 ani, din Canada, a murit cu zile, după ce părinții săi au refuzat să sune la salvare. La trei ani după tristul eveniment, a ieșit la iveală și motivul absolut șocant pentru care copilul nu a primit ingrijiri medicale: nu iubea spitalele, potrivit cbsnews.com. 

Un băiațel, de 15 ani, din Canada, a murit cu zile, după ce părinții săi au refuzat să sune la salvare. La trei ani după tristul eveniment, a ieșit la iveală și motivul absolunt șocant pentru care copilul nu a primit ingijiri medicale: nu iubea spitalele, potrivit cbsnews.com.

Cei doi părinți, Emil și Rodica Radita, au început să se roage pentru fiul lor, Alexandru, timp de două ore, când și-au dat seama că nu au încontro. Băiatul nu mai respira. Așa că au apelat la ajutorul medicilor, dar era prea târziu.

În urma investigațiilor s-a dovedit că băiatul, care suferea de diabet, a murit din cauza unor complicații care ar fi putut fi cauzate de lipsa hranei și a unei îngrijiri inadecvate din parte adulților.

Copilul cântarea 37 de kg, în 2013, potrivit autorităților. În luna mai, un specialist a mărturisit că acesta se afla într-o stare severă de malnutriție și nu era îngrijit corespunzător, suferind fiind de diabet. Cei doi părinți iresponsabili au fost arestați.

Imagini de teroare în Istanbul! 11 morți și 36 de răniți într-un atentat cu bombă, petrecut într-un cartier istoric... Refugiaţii îşi vând trupul sub preţul unui sandviş: "Am fost furios. Nu am avut încotro"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x