Antena Căutare

Legat cu un lanț de ușă și obligat să stea ore în șir în genunchi, ca „să se învețe minte”. Așa știa un tată să-și iubească propriul copil. „Nu văd care este problema”

Îl ținea legat și îl bătea, ca pe un animal. Așa știa un tată să-și crească și să-și iubească propriul copil. Băiețelul, în vârstă de șase ani, n-a avut curajul să spună niciunui adult chinul pe care îl îndura acasă. Salvarea a venit de la prietenii lui de la grădiniță, singurii cărora le spunea cum îl „învață tati minte”.

Îl ținea legat și îl bătea, ca pe un animal. Așa știa un tată să-și crească și să-și iubească propriul copil. Băiețelul, în vârstă de șase ani, n-a avut curajul să spună niciunui adult chinul pe care îl îndura acasă.

Un caz cutremurător de abuz și neglijență a fost descoperit, din întâmplare, de polițiștii din Ucraina. În timpul unei vizite neanunțate la domiciliul unui bărbat cunoscut cu antecedente de violență domestică, au găsit o scenă înfiorătoare.

Legat cu un lanț de ușă, obligat să stea în genunchi pe podeaua rece, murdară și cu mâinile ridicate, era un copil. Băiețelul, care are șase ani, avea corpul plin de urme de lovituri.

Legat cu un lanț de ușă și obligat să stea ore în șir în genunchi, ca „să se învețe minte”. Așa știa un tată să-și iubească propriul copil. „Nu văd care este problema”

Părinții nu înțelegeau revolta oamenilor legii. Băiatul fusese neastâmpărat și trebuia pedepsit. Așa făceau de fiecare dată când era nevoie.

„Nu văd care este problema...Îl legăm cu lanțul când nu face ce îi spunem sau când vrea să îi cumpărăm ceva”, a declarat tatăl pentru presa locală, scrie The Sun.

Polițiștii l-au eliberat pe sărmanul copil și au început o anchetă. Dacă vor fi găsiți vinovați de abuz, cei doi părinți ar petrece până la cinci ani în închisoare.

Medici, asistenţi sociali şi politicieni, acuzaţi că vindeau minori, pentru adopţie. Copiii erau chinuiți cu electroșocu... Cu un singur pas, Donald Trump a scris istorie. A devenit primul președinte american care a vizitat, pentru câteva minut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x