Antena Căutare

Lege egipteana: Barbatii vor putea face sex cu sotia moarta

O noua lege a starnit adevarate controverse in Egipt. Parlamentul, dominat de islamisti, a decis ca barbatii vor avea voie, oficial, sa faca sex cu sotiile lor moarte, inca sase ore dupa pronuntarea decesului.

Prima oara, aceasta idee a aparut in anul 2011, cand clericul marocan Zamzami Abdul Bari a spus ca mariajul trebuie sa ramana valid si dupa moarte. El a mai afirmat si ca femeile au dreptul sa faca sex cu sotul mort. Se pare ca ideea, care a starnit controverse, a fost preluata de politicienii egipteni.

Cu toate ca legea a devenit deja oficiala in Egipt, ea este la fel de contestata ca si inainte sa fie promulgata. Prezentatorul TV Jaber al-Qarmouty a criticat ideea de "sex de adio" pe care legea o propune: "Este de necrezut. Este o catastrofa sa dai sotului acest drept. Chiar exista un proiect de lege ca acesta? Exista oameni care gandesc asa?".

Foto: ibnlive.in.com

Comandantul-sef al Fortelor aeriene ruse, demis de Medvedev... Lege: Averile ilegale de peste 75.000 €, confiscate in Bulgaria...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x