Căutare Live

Libia: NATO preia controlul operatiunilor aeriene

NATO a anuntat, miercuri, ca a inceput sa asigure comanda operatiunilor aeriene de bombardare in Libia, preluand misiunea de la coalitia condusa de Statele Unite, informeaza AFP.

Belgia, Canada, Danemarca, Spania, Marea Britanie si Olanda si-au transferat miercuri in totalitate sau partial mijloacele militare, in principal aeriene


Multe dintre aceste tari, alaturi de aviatiile franceza si americana, au participat din 19 martie la atacurile la sol vizand elemente ale armatei libiene.

"Astazi (miercuri - n.r.), opt avioane ale NATO zboara sub comandamentul Aliantei Nord-Atlantice pe cerul libian", a declarat purtatorul de cuvant al NATO, Oana Lungescu.

Sursa: Antena3

Criza politica in Rusia? Medvedev si Putin isi pierd popularitatea... China a executat trei filipinezi acuzati pentru trafic de droguri...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri