Antena Căutare

Liderul PLDM, Vlad Filat, refuza orice asociere cu Partidul Comunistilor

PLDM este dispusa sa faca alianta cu PDM și PL, dar nu si cu Partidul Comunistilor. Declaratia apartine presedintelui PLDM, Vlad Filat, si a fost data astazi in cadrul unei conferinte de presa sustinuta dupa sedinta guvernului de la Chisinau

Filat sustine ca maine se va intilni cu ceilalti lideri din AIE care au trecut pragul electoral, Marian Lupu si Mihai Ghimpu.

"Eu nu sunt comentatorul lui Voronin", astfel a raspuns Vlad Filat cand i s-a solicitat sa comenteze declaratia liderului comunist, potrivit careia este dispus sa poarte negocieri cu PLDM. "Castigatorii incontestabil ai alegerilor sunt cetatenii", a spus liderul PLDM.

Vlad Filat a refuzat sa spuna la ce functie se gandeste si sustine ca aceasta se va decide in urma negocierilor. In ceea ce priveste declaratia lui Mihai Ghimpu, potrivit careia Vlad Filat este cel care ia decizia daca Alianta mai exista sau nu, presedintele PLDM a zambit si a repetat ca maine urmeaza sa se intalneasca cu cei doi lideri AIE care au trecut pragul electoral.

Conform rezultatelor partiale ale alegerilor din Republica Moldova, Partidul Comunistilor a obtinut cele mai mai multe mandate fara a avea majoritate absoluta.

Sursa: Unimedia.md

Marian Lupu: “In cadrul noii coalitii PDM va pune conditii transante”... Kim Jong-Il - la concert, Coreea de Nord - in pragul razboiului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x