Antena Căutare

Lisa Marie Presley va fi înmormântată lângă fiul Benjamin Keough la Graceland. Ce se va întâmpla cu averea sa

Lisa Marie Presley va fi înmormântată într-un loc cu o însemnătate aparte. Ea va avea un loc de veci lângă fiul ei, Benjamin Keough, la Graceland. 

Lisa Marie Presley va fi înmormântată lângă fiul Benjamin Keough la Graceland. Ce se va întâmpla cu averea sa Galerie
Lisa Marie Presley va fi înmormântată lângă fiul Benjamin Keough la Graceland | Profimedia Images

Reprezentantul fiicei ei, Riley Keough, a confirmat pentru Page Six că ultimul loc de odihnă al cântăreței „va fi la Graceland, alături de iubitul ei fiu Ben”.

Lisa Marie Presley va fi înmormântată la Graceland

Presley a murit la vârsta de 54 de ani, joi, după ce a suferit un stop cardiac în casa ei din Calabasas, California. Paramedicii ar fi efectuat RCP, i-au administrat epinefrină și i-au restabilit pulsul înainte de a o transporta la un spital local din Los Angeles, unde în cele din urmă a murit.

Priscilla Presley a confirmat vestea morții fiicei sale, spunând într-o declarație joi: "Cu inima grea trebuie să împărtășesc vestea devastatoare că frumoasa mea fiică Lisa Marie ne-a părăsit. Ea a fost cea mai pasională, puternică și iubitoare femeie pe care am cunoscut-o vreodată".

Lisa Marie a fost singura fiică a Priscillei și a regelui rock’n’roll-ului, Elvis Presley.

Cântăreața „Lights Out” a devenit ea însăși mamă, având în total patru copii. Ea i-a avut pe Riley, în vârstă de 33 de ani, și pe Benjamin cu fostul soț Danny Keough și pe gemenii de 14 ani, Finley și Harper, cu cel mai recent fost soț al ei, Michael Lockwood.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce a spus Lisa Marie după decesul lui Benjamin

Cu toate acestea, Benjamin s-a sinucis în mod tragic în iulie 2020, la vârsta de 27 de ani. Lisa Marie a avut inima zdrobită din cauza pierderii, împărtășind într-un omagiu adus fiului ei în octombrie 2020, "Îngerul meu frumos. M-am închinat pământului pe care ai umblat și acum către Rai. Inima și sufletul meu au mers cu tine. Profunzimea durerii este sufocantă și fără fond fără tine în fiecare moment al fiecărei zile. Nu voi mai fi niciodata la fel."

Cântăreața „Storm & Grace” a concluzionat: "Te rog, așteaptă-mă iubirea mea și ține-mă de mână în timp ce stau pentru a continua să protejez și să-ți cresc surorile mai mici și să fiu aici pentru Riley. Știu că ți-ai dori asta."

Benjamin a fost înmormântat alături de bunicul său Elvis, iar acum alături de ei va avea un loc și Lisa Marie.

Contul oficial de Facebook al casei muzicale din Memphis, Tennessee, a dezvăluit că alți membri ai familiei au fost înmormântați în grădina de meditație de acolo, inclusiv mama și tatăl lui Elvis, Gladys și Vernon Presley, și bunica lui. Minnie Mae Presley.

La momentul morții sale, Lisa Marie era singura moștenitoare a Gracelandului, iar copiii ei supraviețuitori urmează să moștenească moșia.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x