Căutare Live

Locuitorii din Belfast, satui de tiganii din Romania: "Folosesc intrarea in casa pe post de toaleta"

Asociatia proprietarilor de terenuri din Irlanda de Nord avertizeaza ca supraaglomerarea unor locuinte din sudul Belfastului, unde tiganii inchiriaza case destinate unei singure familii dar in care locuiesc zeci de persoane, ar putea sa se transforme intr-un dezastru, relateaza BBC News Online.

Asociatia sustine ca tiganii genereaza un risc de incendiu, inchiriind case destinate unei familii, dar locuind impreuna cu rudele.

In plus, locuitorii din zona sustin ca in unele locuinte se afla nu mai putin de 38 de persoane. Acestia afirma ca romanii lasa gunoaie aruncate in jur, care atrag mustele si soarecii si folosesc zonele de la intrarea in case pe post de toalete.

Consiliul municipal din Belfast sustine ca desfasoara activitati la fata locului pentru educarea comunitatii de romani.

Victoria Vasey de la Centrul European pentru Drepturile Romilor din Budapesta a declarat ca tiganii care locuiesc aici nu primesc niciun fel de beneficii si au acces limitat la munca. Ea sustine ca aceasta inseamna ca multi sunt nevoiti sa traiasca in astfel de conditii.

Citeste si Jurnalul!

Foto: agentia.org

VIDEO! Un roman a fost impuscat intr-un magazin din Italia... Redactorul-sef al unui post TV din Rusia, gasit mort in apartamentul sau...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri