Antena Căutare

Locuitorii din New York au aruncat la gunoi amintirile urate din anul 2012

La sfarsit de an, americanii si-au aruncat la gunoi amintirile urate. Chiar daca a fost un gest simbolic, toti care au facut-o spun ca se simt mai bine. Iar unul dintre ei s-a imbogatit cu 2.500 de dolari.

Sute de locuitori ai orasului New York au aruncat la tomberon, in mod simbolic, amintirile urate pe care le-au adunat de-a lungul acestui an. Cei mai multi si-au dorit sa uite de dezastrul provocat de uraganul Sandy. “Vreau sa scapam de nisipul si de apa care ne-au distrus comunitatea si sa ne intoarcem la vietile noastre, la casele noastre”, au spus ei.

Fiecare dintre americanii care au renuntat la amintirile neplacute au fost inscrisi automat intr-o tombola. Iar castigatorul a primit un cec de 2.500 de dolari.

“Ne-am mutat in noua locuinta saptamana trecuta. Nici nu mai trebuie sa ma duc la vechiul meu apartament. Este frumos ca nu mai trebuie sa imi amintesc si ca nu trebuie sa vad in fiecare zi o gramada de nisip de noua metri in fata usii mele”, a spus un participant, dupa ce a “scapat” de probleme.

Nici amintirile legate de taxe, prieteni falsi sau fosti parteneri nu au fost ferite...

Este pentru al saselea an cand in New York a fost organizat acest eveniment.

Situatie alarmanta in Statele Unite: Se nasc tot mai multi bebelusi dependenti de analgezice... Spania prelungeste restrictiile impuse muncitorilor romani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x