Antena Căutare

Locuitorii unui cartier periferic din Atlanta, terorizati de porci vagabonzi

Locuitorii unui cartier periferic din Atlanta au mari probleme cu un grup de animale candva domestice, dar acum salbaticite si de-a dreptul amenintatoare. Nu este vorba de caini ci de porci vagabonzi. Acestia traiesc intr-o padure din zona, dar acum s-au obisnuit sa coboare in oras, unde fac mizerie si ii sperie pe localnici

Invazia porcilor poate parea o gluma, dar localnicii nu rad atunci cand se intalnesc cu animalele care cantaresc peste doua sute de kilograme. “Era urias. Avea, probabil, aproape 270 de kilograme. Si, cand mi-am indreptat lanterna spre el, nici nu a miscat, ci s-a apucat, din nou, sa pasca iarba”, a povestit un localnic.

Cartierul este vecin cu o padure iar localnicii se bucura cand zaresc iepuri, ratoni sau cate o caprioara. Dar nu si cand apar porcii, care scormonesc prin gunoaie, strica gradinile si uneori ii sperie pe copii.

Specialistii confirma ca porcii pot fi periculosi, asa ca autoritatile le-au dat mana libera vanatorilor. Un animal a fost prins, dar se crede ca alte trei sunt in continuare libere. Porcii de langa Atlanta nu sunt mistreti salbatici, ci urmasi ai animalelor scapate de la ferme si gospodarii in anii trecuti.

Vezi editiile integrale ale Observatorului pe AntenaPlay.

Roma: Un avion cu peste 150 de pasageri la bord a aterizat fortat, pe o parte... Spania s-a impus! Cel mai lung sangerete din lume...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x