Căutare Live

Locul din lume în care acum este atât de cald, încât se topește asfaltul! La câte grade a ajuns temperatura

În timp ce românii se plâng de frig și se gândesc că temperaturile urmează să scadă mult, în Australia este atât de cald, încât se topește asfaltul.

Locul din lume în care acum este atât de cald, încât se topește asfaltul!

În unele orașe din sudul Australiei s-au înregistrat, joi, temperaturi apropiate de 50 de grade Celsius.

A fost declarată stare de urgemță îm New South Wales, din cauza temerilor că valul de căldură ce a lovit Australia va agrava criza incendiilor de vegetație din această țară.

Marți a fost înregistrată cea mai caldă zi a Australiei, cu o temperatură medie de 40,9 grade Celsius, dar un alt record a fost stabilit miercuri, cu o temperatură medie de 41,9 grade Celsius. Recordul anterior fusese înregistrat în anul 2013, cu temperatura medie de 40,3 grade Celsius.

Incendiile de vegetație fac ravagii în Australia de câteva luni. Șase persoane au murit, sute de locuințe au fost distruse și milioane de hectare de pământ au ars.

Statele Unite vor restricţiona vizele pentru oficiali iranieni, din cauza represaliilor împotriva protestelor paşnice... Scriitoarea J. K. Rowling, în centrul unei controverse privind persoanele transsexuale...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri