Căutare Live

Londra evocă ”divergenţe importante” în negocierea relaţiei viitoare cu UE

Guvernul britanic a anunţat joi ”divergenţe importante” în urma unei prime runde de negocieri cu Uniunea Europeană (UE) privind viitoarea relaţie post-Brexit şi se aşteaptă la negocieri ”dure” în vederea ajungerii la un acord până la sfârşitul anului, relatează AFP.

”Aceste negocieri vor fi dure”, a apreciat într-un comunicat un purtător de cuvânt al Executivului britanic.

În anumite domenii, precum pescuitul şi nivelul alinienii la reglementările comuniatre, ”există, aşa cum s-a prevăzut, divergenţe importante”, a subliniat el.

Londra este astfel de acord cu negociatorul-şef UE al Brexitului Michel Barnier, care a evocat joi, într-o conferinţă de presă, ”multe divergenţe” ”foarte grave”.

Sursa : news.ro

Aproape 300 de milioane de elevi din lume nu se duc la şcoală din cauza epidemiei noului coronavirus... Emirul Dubaiului, scandal uriaș! A ordonat răpirea a două fiice ale sale! Una dintre soții a dezvăluit totul...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri