Antena Căutare

Luca Iclodean, românul rănit în atacul sângeros din Las Vegas, primul mesaj după atac! "Mulțumesc tuturor din România că se roagă pentru mine, vă iubesc!"

Veşti bune pentru Luca Iclodean, românul rănit în atacul sângeros din Las Vegas. Tânărul clujean se simte mai bine şi a fost scos de la terapie intensivă. Cu zâmbetul pe buze, le-a mulţumit tuturor celor care i-au transmis gânduri bune în clipele critice.

Veşti bune pentru Luca Iclodean, românul rănit în atacul sângeros din Las Vegas. Tânărul clujean se simte mai bine şi a fost scos de la terapie intensivă. Cu zâmbetul pe buze, le-a mulţumit tuturor celor care i-au transmis gânduri bune în clipele critice.

Veşti bune pentru Luca Iclodean, românul rănit în atacul sângeros din Las Vegas. Tânărul clujean se simte mai bine şi a fost scos de la terapie intensivă. Cu zâmbetul pe buze, le-a mulţumit tuturor celor care i-au transmis gânduri bune în clipele critice. Return to index of stories...

"Mulțumesc tuturor din România că se roagă pentru mine. M-a ajutat foarte mult, m-am recuperat repede și acum mă simt mult mai bine. Vă iubesc pe toți și vă mulțumesc!", a transmis, vizibil emoţionat, Luca.

Vizibil slăbit după zile întregi petrecute la terapie intensivă, Luca găseşte încă puterea să zâmbească. A vrut să îşi anunţă prietenii şi rudele că se simte mai bine. Merge ajutat de un cadru metalic, iar medicii dau asigurări că tânărul se recuperează rapid. Îl ajută familia şi miile de gânduri bune primite de la oameni impresionaţi de povestea lui.

"Aș vrea să-i mulțumesc personal fiecăruia dintre voi pentru rugăciuni, mesaje, postări și comentarii. Am fost impresionată de sprijinul pe care l-am primit de când am cerut rugăciuni înainte de toate", a transmis şi mama lui.

În noaptea în care a fost împuşcat, Luca lucra ca barman la concertul care s-a sfârşit cu o baie de sânge. Era în spatele scenei când un glonţ i-a perforat ambii plămâni. Românul îi datoarează viaţa unei colege, care l-a ajutat să ajungă la o ambulanţă.

Cu şase minute înainte de masacrul din Las Vegas, atacatorul l-a împuşcat pe unul dintre ofiţerii de pază de la hotelul Mandalay Bay. Bărbatul făcea verificări pe etajul la care se afla Stephen Paddock. Cu sânge rece, asasinul a deschis focul prin uşa apartamentului.

Gelozii și ambiții, pentru iubirea lui Donald Trump. Prima soție a președintelui american și Melania, la cuțite: "P... Opoziţia catalană denunţă o ”lovitură de stat” după discursul susţinut de Puidgemont în Parlamentul regional...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x