Antena Căutare

Lumea a intrat in 2013. Antena 1 va ureaza "La Multi Ani" si un An Nou Fericit!

E deja 2013 in multe colturi ale lumii. In Noua Zeelanda, Australia si Japonia s-a strigat deja "La Multi Ani!", iar focurile de artificii au luminat cerul. Primii care au deschis sticlele de sampanie au fost cei din Insula Craciunului!

Spectacole de lasere si focuri de artificii au brazdat cerul Australiei la ora 15 ora Romaniei in cinstea Noului An. In portul Sydney, care gazduieste anual o petrecere-monstru a avut loc inclusiv unul dintre cele mai impresionante spectacole pirotehnice din lume. Iar maestra de ceremonii a fost chiar Kylie Minogue.

7 tone de artificii au pus la bataie autoritatile locale pentru spectacolul care a durat 12 minute si a fost coordonat de 45 de specialisti. Costurile? Peste 6,8 milioane de dolari.

In Noua Zeelanda, petrecerea a inceput doua ore mai devreme. Mii de oameni au urmarit in strada focul de artificii de la Sky Tower, cea mai inalta cladire din Emisfera Sudica.

De Anul Nou, in Japonia la Tokio, clopotele unui templu au batut de 108 ori, pentru a curata omenirea de pacate, asa cum spune traditia.

De Revelion un spectaculos foc de artificii a brazdat si cerul Chinei, la ora 18. ora Romaniei. La aceeasi ora si-au spus la multi ani si taiwanezii. Cu multe artificii. la Taipei.

Primii care au deschis sticlele de sampanie in cinstea lui 2013 au fost insa locuitorii din Kiribati, Insula Craciunului de langa Ecuator, la ora 12, ora Romaniei.

Cea mai mare petrecere de strada de Revelion va fi insa la Rio de Janeiro, in Brazilia. Pe faimoasa plaja Copacabana se vor distra peste doua milioane de oameni.

Revelionul a sosit deja in Noua Zeelanda si insula Craciunului... Lumea a intrat in 2013! Cele mai mari orase s-au intrecut in focuri de artificii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x