Antena Căutare

MAE: Angajat al Ambasadei României în Belarus, testat pozitiv cu COVID-19

Un angajat al Ambasadei României în Belarus a fost testat pozitiv cu COVID-19, fiind în stare bună, anunţă Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

"Ministerul Afacerilor Externe informează că un angajat din cadrul Ambasadei României în Belarus a fost testat pozitiv cu COVID-19. Conform medicilor, starea de sănătate a persoanei este bună", se arată într-un comunicat de presă transmis, marţi, de MAE.

Ca urmare, au fost dispuse măsurile care se impun în relaţia cu autorităţile din statul de reşedinţă, respectiv măsuri de protecţie pentru restul colectivului misiunii diplomatice şi familiile acestora.

"MAE menţionează că, în acest context, activitatea Ambasadei României în Belarus va fi adaptată pentru limitarea expunerii celorlalţi membri ai misiunii, fiind întreprinse toate măsurile necesare de distanţare socială şi autoizolare impuse de această situaţie", mai acrie în comunicat.

Sursa : news.ro

Ungaria ridică starea de urgenţă controversată în care Orban a condus ţara prin decret peste două luni... Republica Moldova a solicitat Statelor Unite extrădarea lui Vladimir Plahotniuc, pentru un furt de un miliard de dolari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x