Antena Căutare

MAE: Autorităţile ungare au stabilit traseele rutiere prin care este permisă tranzitarea ţării, dar şi staţiile de unde se poate face alimentare şi parcările care pot fi folosite de transportatorii care tranzitează, dar care nu vin din Italia

Autorităţile ungare au stabilit traseele rutiere prin care este permisă tranzitarea ţării, dar şi staţiile de unde se poate face alimentare şi parcările care pot fi folosite de cei care tranzitează Ungaria. Acestea sunt valabile doar pentru cetăţenii sau transportatorii care nu vin din Italia.

Ministerul Afacerilor Externe precizează că, în conformitate cu informaţiile transmise de Ambasada Ungariei la Bucureşti, autorităţile ungare au stabilit traseele rutiere prin care este permisă tranzitarea Ungariei, staţiile la care autovehiculele de orice tip pot fi alimentate, parcările unde se poate staţiona, precum şi punctele de frontieră care pot fi utilizate.

”Aceste trasee sunt valabile pentru cetăţeni sau transportatori care intră în Ungaria din alte state decât Italia sau care nu au tranzitat anterior Italia”, a transmis MAE.


Guvernul ungar a declarat miercuri stare de urgenţă, în încercarea de a face faţă Covid-19.

Sursa : news.ro

Raportul final referitor la accidentul în care a murit Sala: pilotul şi aparatul de zbor nu aveau autorizaţii pentru zbo... Alertă! Organizaţia Mondială a Sănătăţii confirmă: Europa este "epicentrul" pandemiei de coronavirus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x