Căutare Live

Mai multe penitenciare din Moscova vor deveni hoteluri si cladiri de birouri

Din cauza lipsei de spatii pentru construirea unor noi edificii, Consiliul Municipal din Moscova vrea sa transforme mai multe penitenciare in cladiri de birouri si hoteluri, relateaza agentia RIA Novosti.

"Este necesar ca centrele de detentie sa fie mutate in afara orasului, data fiind lipsa de spatii in Moscova. Exista o lipsa de cladiri de birouri si de locuri de parcare", a explicat sociologul Serghei Belanovski.

Rusia nu este prima tara care vrea sa transforme sediile unor puscarii in cladiri rezidentiale, o alta inchisoare din capitala finlandeza Helsinki a devenit hotel.


Chiar daca nu a fost luata o decizie definitiva, compania imobiliara Penny Lane Realty a evaluat deja terenurile ocupate de penitenciare, care ocupa 148.000 de metri patrati.

Conform expertilor, Penitenciarul Butirskaia, situat in centrul capitalei Rusiei, este cel mai atragator pentru investitori.

foto: nearbyescapes.com

Nicolas Sarkozy isi va anunta candidatura la prezidentiale miercuri seara... Cipru: Roman, retinut pentru ca a urmarit o femeie cu un topor...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri