Antena Căutare

Mamă inumană! O femeie și-a înjunghiat de 90 de ori băiețelul pentru că a mușcat-o de sân în timp ce alăpta

Gest inuman făcut de o mamă! O femeie și-a înjunghiat de 90 de ori bebelușul de 8 luni după ce acesta a mușcat-o în timp ce alăpta. Ce s-a întâmplat cu băiețelul câteva minute mai târziu

Gest inuman făcut de o mamă-monstru! O femeie și-a înjunghiat de 90 de ori bebelușul de 8 luni după ce acesta a mușcat-o în timp ce alăpta. Ce s-a întâmplat cu băiețelul câteva minute mai târziu

Copilul a fost găsit de un unchi în agonie. Micuțul zăcea pe podea "într-o baltă de sânge", iar fața îi era plină de urme de cuțit.

Speriat de cele întâmplate, acesta și-a dus de urgență nepotul la spital pentru a încerca să-i salveze viața. Din fericire, datorită îngrijirilor medicale oferite imediat, copilul s-a recuperat, iar peste cele 90 de răni făcute la nivelul feței și a mai multor organe nu au reușit să-i distrugă complet viața.

Câteva ore mai târziu, mama și-a recunoscut atacul teribil acceptând faptul că a reacționat exagerat de agresiv. Din primele anchete s-a dovedit că mama nu ar fi suferit de boli mintale, dar cu toate acestea, autoritățile au cerut ca băiețelul să fie dat sub protecție socială, fiind luat din îngrjirea mamei. În ciuda celor întâmplate, unchii micuțului au refuzat acest lucru, asigurând reprezentații sociali că vor avea grijă ca astfel de cruzimi să nu se mai repete niciodată. Copilul locuia cu mama sa și cu doi unchi.

Mamă inumană! O femeie și-a înjunghiat de 90 de ori băiețelul pentru că a mușcat-o de sân în timp ce alăpta

Tragedia s-a petrecut în urmă cu 6 ani în China, însă din nefericire, aceste cazuri extrem de grave de agresiune infantilă din partea familiei sunt foarte des întâlnite și pare mai degrabă ca un obicei al mamelor să se răzbune pe proprii copii.

Cazul lui Xiao Bao a impresionat presa internațională, aceasta dorind să facă lumină în astfel de situații. În China, problemele de sănătate mintală sunt controversate, așa că nici doctorii psihiatrici și nici tratementele nu sunt folosite. Un studiu arăta în trecut că 90% din chinezii adulți cu probleme psihice nu au primit ajutor specializat.

Ziua Europei sau Ziua Victoriei? Cu vodcă și terci, moldovenii sărbătoresc ce vor ei... Mesaj al Comisiei Europene de Ziua Europei: De oriunde veniţi din UE, să continuăm împreună pentru pace şi prosperitate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x