Antena Căutare

Marchiza de Northampton, abandonata de amantul roman imediat dupa divortul de sotul milionar

Divortul si 20 de milioane de euro nu i-au adus fericirea britanicei care si-a lasat sotul de sange albastru pentru un roman. La scurt timp dupa ce amanta lui a devenit "femeie libera", afaceristul Dan Stoicescu a pus punct idilei. Si nu e singura dezamagire a fostei marchize. Romanul a lasat-o fara casa din California pe care femeia pusese ochii. E drept, ar avea din ce sa o cumpere singura, din banii de dupa divort. Doar ca Stoicescu a trecut proprietatea pe numele fiului sau.

Povestea de dragoste dintre marchiza de Northampton si consulul Finlandei in Romania, Dan Stoicescu, a facut deliciul tabloidelor britanice. Mult mai putin incantat de idila dintre sotie si bunul sau prieten si coleg in Loja Masonica, marchizul de Northampton a intentat divort, dupa 23 de ani de mariaj.

Fara titlu nobiliar, dar cu 20 de milioane de euro in cont, dupa partaj, fosta Lady Pamela se astepta sa devina doamna Dan Stoicescu. Sau macar sa isi poata continua idila cu bogatul roman. Facea des naveta intre casa din Londra si proprietatea de langa San Diego a lui Stoicescu. O ferma de lux cu sapte dormitoare, piscina, teren de fotbal, teren de tenis, livada si vinarie, cotata la aproape 10 milioane de dolari.

In loc de toate acestea, Stoicescu i-a spus "Adio". Nu a vrut sa renunte, pentru ea, la sotia finlandeza care ii e alaturi de 20 de ani si nici la frumoasa resedinta din California, pe care Pamela pusese ochii. Sperase ca o va primi cadou de despartire. Acum mai spera doar ca, la cei 67 de ani, sa gaseasca o alta mare dragoste.

Danemarca sprijina Romania pentru integrarea in Schengen... Papa Benedict al XVI-lea se pregateste de retragere: astazi va tine ultima audienta generala, in fata a 50.000 de oameni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x