Antena Căutare

Marea Britanie: A murit de cancer dupa ce medicii i-au gresit diagnosticul de 30 de ori!

O femeie de 33 de ani din Marea Britanie a murit de cancer de col uterin dupa ce doctorii i-au gresit diagnosticul de 30 de ori.

Cand a inceput sa aiba dureri, Jeannine Harvey, mama a patru copii, a mers la spital pentru a i se face analize. La inceput, medicii i-au spus femeii ca are ruptura de ligamente, apoi sarcom. Niciun tratament nu a reusit sa ii stopeze durerile groaznice de care suferea. La un moment dat, un alt medic i-a spus ca durerile sale ar putea fi provocate de anxietate.

Femeia a inceput sa se simta din ce in ce mai rau. Sora ei a incercat sa caute alti medici, stiind ca este vorba despre o afectiune grava. Intr-un final, doctorii au reusit sa ii descopere o tumoare canceroasa la colul uterin, care ii perforase deja pelvisul. Era prea tarziu pentru a mai putea face ceva.

Jeannine Harvey a fost internata in spital, unde a murit zece zile mai tarziu.

Familia ei va da in judecata medicii care nu au reusit sa ii puna un diagnostic corect femeii. O ancheta a fost deja deschisa in acest sens.


UPDATE! Premiul Nobel pentru literatura a fost castigat de chinezul Mo Yan... Vladimir Putin a primit al optulea dan la judo de la Marius Vizer...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x