Antena Căutare

Marea Britanie: Au iesit la colindat de Halloween si au primit cocaina in loc de bomboane

Un grup de copii din Marea Britanie a avut parte de un cadou mai... special de Halloween. Ei au primit pliculete de cocaina, in loc de bomboane, de la un tanar mult prea "darnic".

De Halloween, in Marea Britanie si in Statele Unite ale Americii, copiii, deghizati in personaje mitice, umbla din casa in casa la colindat sau "Trick-or-treating!", asa cum i se spune in engleza. Micutii primesc dulciuri de la oamenii binevoitori. Cei care nu deschid usa colindatorilor, risca sa fie "atacati" cu oua.

Un grup de copii entuziasti din Manchester, Marea Britanie, a dorit sa pastreze traditia de Halloween. Dupa ce au colindat la mai multe case, s-au intors acasa cu pungile pline. Insa, parintii lor au incremenit cand au descoperit in saculetele micutilor cateva pliculete cu cocaina. Ei au luat imediat atitudine si au anuntat politia.

Anchetatorii au dat de urma celui care le-a dat copiilor drogurile de mare risc si l-au arestat. Este vorba despre un tanar de 23 de ani.

FOTO: blissfullydomestic.com

UPDATE! Cei doi romani rapiti in India au fost eliberati... Suedia: Tinerii someri sunt platiti ca sa plece la munca in Norvegia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x