Antena Căutare

Marea Britanie: Biletul loto de un milion de lire, aproape pierdut

Gavin Davies, un luptator britanic in varsta de 29 de ani, a ridicat premiul cel mare castigat la loterie dupa ce era sa piarda biletul norocos.

Potrivit Daily Mail, barbatul nu a stiut ca a castigat si a lasat biletul in masina timp de 17 zile. El a declarat ca iubita lui este obsedata de curatenie si i-a mai aruncat pana acum si alte bilete castigatoare, dar care nu i-ar fi adus sume atat de mari.

Cand a aflat ca este castigator, Davies s-a temut ca biletul din masina a fost aruncat de iubita dupa ce aceasta a condus autoturismul timp de o saptamana. El a declarat ca este norocos nu numai pentru ca a devenit milionar, ci si pentru ca partenera lui s-a abtinut sa faca ordine in masina.

Barbatul spune ca s-a gandit ca ar putea fi marele castigator de la loterie dupa ce a citit intr-un ziar ca premiul de un milion de lire nu a fost ridicat. A verificat numerele de pe bilet intr-o zi de 13, iar acum se afla in situatia de a-si putea indeplini visul, acela de a-si cumpara un Lamborghini.

Foto: hepta.ro

Brianna Caradja comenteaza protestele pentru BBC: "Aceste revolte sunt mai mari decat Revolutia din '89"... Le Monde: Protestele din Romania il pun in dificultate pe presedintele Basescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x