Antena Căutare

Marea Britanie: Cerea bani pentru a se trata de cancer, insa ii cheltuia in vacante de lux

Debra Allan, o femeie din Marea Britanie, a fost condamnata la 18 luni de inchisoare dupa ce a pretins ajutoare pentru a se trata de cancer, desi era perfect sanatoasa.

Debra Allan, in varsta de 49 de ani, a suferit in urma cu 9 ani o histerectomie pentru cancerul de col uterin. Atunci, femeia a declarat ca nu se mai poate misca si ca are nevoie de ingrijiri speciale care o costa foarte mult. In plus, Debra Allan a declarat ca sotul ei este somer. De fapt, acesta lucra ca inginer in strainatate, unde castiga peste 80.000 de euro pe an.

Astfel, in ultimii ani femeia a incasat mai bine de 130.000 de euro din ajutoruri sociale. Banii nu au fost folositi pentru tratamente, ci pentru vacante de lux in Dubai, Thailanda sau Italia.

In fotografiile descoperite de autoritati, femeia pare perfect sanatoasa. Mai mult, aceasta are un abonament la o sala de sport, pe care o viziteaza regulat.

Acum, Debra Allan va fi nevoita sa-si execute pedeapsa pentru faptele sale.

Sursa / FOTO: dailymail.co.uk

Argentina: 12 morti, 18 raniti si numeroase distrugeri in urma furtunii din Buenos Aires... VIDEO! Grecia: Violente intre manifestanti si fortele de ordine, dupa sinuciderea unui batran in centrul Atenei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x