Antena Căutare

Marea Britanie expulzeaza toti diplomatii libieni

Mare Britanie intensifica presiunea pusa pe Muammar Gaddafi, expulzand toti diplomatii libieni din tara. William Hague, secretarul de stat pentru afaceri externe, a declarat, miercuri, ca este un mod de a-i transmite colonelului ca legitimitatea sa la conducerea Libiei s-a incheiat, informeaza BBC.

Oficialul britanic a anuntat ca diplomatii si staff-ul diplomatic regimului Gaddafi au fost expulzati, locul acestora urmand a fi luat de reprezentantii Consiliului National de Tranzitie al rebelilor.

Ambasadorul libian in Marea Britanie a fost expulzat in luna mai, dupa ce resedinta ambasadorului britanic a fost atacata la Tripoli.

Hague a adaugat ca Gaddafi nu este nevoit sa plece in exil, daca va renunta la putere, aceasta fiind o decizie pe care o va lua poporul libian. Insa, Marea Britanie va continua relatiile diplomatice doar in compania Consiliului rebelilor, "singura autoritate guernamentala" libiana recunoscuta.

Sursa: Antena3

O carte despre Romania in timpul lui Traian Basescu, lansata in Statele Unite... Egipt: Mubarak a intrat in refuz de hrana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x